خانه / اخبار / ارائه مقالات اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در همایش آموزش پاسخگو

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، در راستای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی همایش آموزش پاسخگو به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور جناب آقای دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و جناب آقای دکتر میرزازاده رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت متبوع در ۲۴-۲۶ مرداد ماه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.

در این همایش مقالات زیر از اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ارائه گردید :

عنوان مقاله

نویسنده

۱

برنامه ریزی ، تجلی گاه آموزش پاسخگو

محمد رضا فروتنی – ملیحه پورکیانی

۲

آموزش احیاء قلبی و ریوی : ضرورتی نیازمند توجه بیشتر

ملیحه پورکیانی- زهره فرامرزیان

۳

تاثیر استفاده از روش ارزشیابی آزمون بالینی کوتاه (Mini-Cex) بر رضایت دانشجویان

ملیحه پورکیانی – زهره فرامرزیان- نرجس آب شرشری

۴

بررسی تناسب اهداف و موثر بر کیفیت برنامه های آموزشی با نیاز حرفه ای از دید دانشجویان دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۷ محمد شفیعی – دکتر محمد رفیع بذرافشان – طیبه حسین پور

دکتر کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ، راضیه رحمتی مدیر طرح تحول و نوآوری در آموزش و  ملیحه پورکیانی مدیر مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان در این همایش حضور داشتند. در حاشیه این همایش جلسات و کارگاه هایی در راستای بسته آموزش پاسخگو برگزار گردید که افراد مذکور شرکت نمودند.