چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه / مدیریت تحقیقات و فناوری / ارزیابی پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان براساس معیارهای جهانی (پایگاه اطلاعاتی scopus)

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحقیقات و فناوری و به نقل از دکتر زینب کریمی مدیر تحقیقات و فناوری آدرس علمی (Affiliation)  دانشکده در پایگاه اطلاعاتی جهانی scopus تعریف و ثبت گردید. Scopus  از بزرگترین پایگاههای چکیده و استنادی اینترنتی با کیفیت بالاست این پایگاه مجلات علمی، کتب و مجموعه مقالات کنفرانسی را در زمینه های تکنولوژی، پزشکی، علوم اجتماعی، هنر و علوم انسانی را پوشش می دهد که بحمدالله تلاشها در جهت ثبت آن در بانک اطلاعاتی برای دانشکده علوم پزشکی لارستان با پیگیری های مجدانه همکاران در حوزه مدیریت تحقیقات و فناوری محقق گردید و از این به بعد ارزیابی پژوهشی این دانشکده بر اساس معیارهای جهانی انجام خواهد شد.

گفتنی است پژوهشگران، جهت ارائه مقالات خود به بانکهای اطلاعاتی جهانی صرفاً، از آدرس زیر استفاده نمایند.

آدرس علمی دانشکده علوم پزشکی لارستان: Larestan university of medical science

فایل پیوست: آدرس علمی واحدهای زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان

گزارش تصویری/ بازدید جناب آقای دکتر محمدرضا عرفانی معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، دکتر زینب کریمی مدیر تحقیقات و فناوری و کارشناسان حوزه تحقیقات و فناوری از موسسه تصویربرداری انصاری.