خانه / اخبار / بازدید تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه ای

بازدید تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی موسسه ای

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی بیان داشت: مرحله دوم خودارزیابی اعتباربخشی موسسه ای دانشکده با اهتمام جدی ریاست دانشکده، مدیران و کارکنان در چند ماه گذشته انجام شد و نتایج آن به کمسیون ملی اعتبار بخشی موسسه ای ارسال گردید و در ادامه تکمیل فرآیند اعتبار بخشی موسسه ای؛ ارزیابان بیرونی جهت پایش در روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه در دانشکده حضور یافتند.

یادآوری می شود تیم ارزیاب علاوه بر جلسه مشترک با ریاست ، معاونین ، مدیران و اعضای تیم اعتباربخشی موسسه ای از دانشکده ها و زیر ساخت های آموزش، مراکز مهارت های بالینی و… بازدید کردند.

در پایان این بازدید، دکتر یارمحمدیان سرپرست تیم ارزیاب بیرونی اعتباربخشی موسسه ای ضمن ابراز خرسندی از زیرساخت های مناسب دانشکده در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از ارائه گزارش برجستگی های دانشکده در حیطه Skill lab ، برنامه استراتژیک، بازارچه خیرین، تجهیزات خوابگاه و پردیس دانشگاه به کمسیون ملی اعتبار بخشی خبر داد.

تقویم تحصیلی نیمسال دوم ۹۸-۹۷