چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه / مدیریت تحقیقات و فناوری / برگزاری جلسه کمیته اخلاق در مطالعات زیست پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحقیقات و فناوری دانشکده، ۲۷ شهریور ماه جلسه کمیته اخلاق در مطالعات زیست پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان با حضور دکتر رئوفی رئیس دانشکده علوم پزشکی ، دکتر محمدرضا عرفانی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده، دکتر زینب کریمی مدیر تحقیقات و فناوری، اعضای هیات علمی و کارشناس کمیته اخلاق، در محل دفتر ریاست برگزار گردید.

در این جلسه دکتر کریمی ضمن ارائه گزارش از کمیته اخلاق و فرایند ارسال طرح های پژوهشی به کمیته اخلاق بر لزوم پایبندی در همه عرصه های زندگی و خصوصاً در حوزه علوم، تحقیقات و فناوری تأکید نمودند. در ادامه  ۹ طرح تحقیقاتی توسط اعضای کمیته اخلاق مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات ارزنده ای خصوصاً از جانب سرکار خانم دکتر رئوفی ریاست کمیته اخلاق و سایر اعضا ارائه گردید. در پایان برخی از طرح های مطرح شده موفق به اخذ کد اخلاق شدند.

گزارش تصویری/ بازدید جناب آقای دکتر محمدرضا عرفانی معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، دکتر زینب کریمی مدیر تحقیقات و فناوری و کارشناسان حوزه تحقیقات و فناوری از موسسه تصویربرداری انصاری.