خانه / اخبار / برگزاری هشتمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶

برگزاری هشتمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحقیقات و فناوری هشتمین جلسه شورای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶، با حضور دکتر محمدحسین کریمی ریاست محترم دانشکده، دکتر نگار آذرپیرا و دکتر رامین یعقوبی اعضای هیات علمی مرکز تحقیقات پیوند شیراز، دکتر عرفانی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، خانم مریم صدیق سرپرست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س)اعضای هیات علمی دانشکده های پرستاری و بهداشت (دکتر محمدرفیع بذرافشان – دکتر محمدرضا زارع- استاد محمدرضا فروتنی- استاد فاطمه سوخک- مهندس محمدرضا شوشتریان) و تیم تحقیقات دانشکده علوم پزشکی در محل دفتر ریاست برگزار گردید.

در این جلسه که با سخنان جناب آقای دکتر محمد حسین کریمی آغاز  شد،۳ طرح تحقیقاتی که مراحل مربوط به داوری خود را گذرانده بودند مورد بررسی و به تصویب نهایی رسید . در ادامه ، پیرامون حق التالیف دوعنوان جلد کتاب ارائه شده به مدیریت تحقیقات و فناوری و ….. بحث و تبادل نظر شد.