چهارشنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۶
خانه / مدیریت تحقیقات و فناوری / برگزاری کارگاه تعیین اولویتهای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶

برگزاری کارگاه تعیین اولویتهای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مدیریت تحقیقات و فناوری کارگاه آموزشی تعیین اولویتهای پژوهشی، روز یکشنبه مورخ ۲۶ شهریورماه سال ۱۳۹۶ با حضور پژوهشگران و مدیران و کارشناسان عرصه های مختلف سلامت دانشگاه و سایر ذی نفعان بخش سلامت خارج از دانشگاه، در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی، سرکار خانم دکتر سمانه حاجی حسینی (دکترای ژنتیک مولکولی)، کارشناس مسئول پژوهش دانشکده علوم پزشکی لارستان ، به عنوان مدرس، ضمن معرفی شیوه نامه تعیین اولویتهای پژوهشی به بیان اهمیت تعیین اولویتهای پژوهشی در حیطه های مختلف  (علوم بالینی- علوم پایه- علوم بهداشتی- علوم دارویی- علوم تغذیه و دندانپزشکی) پرداختند و در ادامه  شاخص های کلی تعیین اولویت، معیارها و تعاریفی از آنها را ارائه نمودند. در پایان کارگاه نیز، مدیران و کارشناسان ضمن ارائه اولویتهای پژوهشی مربوط به حوزه خود به بحث و تبادل نظر پیرامون نحوه امتیاز دهی اولویتهای مذکور پرداختند.

گزارش تصویری/ بازدید جناب آقای دکتر محمدرضا عرفانی معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، دکتر زینب کریمی مدیر تحقیقات و فناوری و کارشناسان حوزه تحقیقات و فناوری از موسسه تصویربرداری انصاری.