خانه / اخبار / نشست هم اندیشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای کلان منطقه ۵ کشوری

نشست هم اندیشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای کلان منطقه ۵ کشوری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، جلسه هم اندیشی بسته اعتلای اخلاق حرفه ای کلان منطقه ۵ کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا با حضور دبیران بسته اعتلای اخلاق حرفه ای دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، بوشهر، یاسوج، لار، جهرم، گراش و فسا در تاریخ ۲۱ مردادماه۹۷ برگزارشد .

در این نشست خانم رحمتی مدیر بسته های تحول و نوآوری، آقای دکتر بذرافشان دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه ای دانشکده علوم پزشکی لارستان، خانم دکتر ابراهیمی دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دبیران کلان منطقه ۵ از دانشگاه های علوم پزشکی فسا، یاسوج، بوشهر، جهرم و گراش نیز در این جلسه حضور داشتند.

گفتنی است دراین جلسه در مورد نحوه پیشبرد سریعتر اهداف بسته اعتلای اخلاق حرفه ای وزارت بهداشت بحث و تبادل نظر انجام شد و راهکارهایی پیشنهاد گردید و پس از بحث و تبادل نظر در راستای اعتلای اخلاق حرفه ای دانشگاه، مواردی به تصویب رسید.