سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶
خانه / معرفی / معرفی کمیته مشورتی دانشجویی

معرفی کمیته مشورتی دانشجویی

تحول در پزشکی و پیشرفت آن امری انکار ناپذیر است و برای همگام بودن با پیشرفت های روز دنیا باید همواره در جهت آشنایی با روش های نوین آموزش پزشکی و شناخت نقاط ضعف خود و ارتقای آن کوشا بود. از آن جایی که تامین و ارتقای سلامت جامعه در گرو کیفیت آموزش نیروهای متخصص در رشته های مختلف پزشکی است توجه به این مقوله امری ضروری می نماید.

دانشجو به عنوان گروه هدف آموزش بیشترین تاثیر را از نحوه آموزش می پذیرد و با استفاده از توانایی های فکری خود می تواند آن را ارزیابی کرده و به برطرف ساختن نواقص و کاستی های آن بپردازد.

در کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با دیدگاه و تفکری نقادانه به بررسی آموزش می پردازیم و با ارائه راه حل ها و پیشنهادات که توام با خلاقیت می باشد، باعث ارتقای آن می گردیم.

جهت نیل به اهداف مورد نظر، کمیته دانشجویی زمینه های تحقیق را در موضوعات مختلف آموزشی فراهم نموده است که از آن جمله می توان به حمایت از طرح های تحقیقاتی مرتبط با پژوهش در آموزش، ترجمه و تالیف کتاب های مرتبط با آموزش و برگزاری کارگاه های مرتبط با مقوله های آموزشی نام برد